Pirge Creme Börek Bıçağı 20 cm Siyah - 71082
Pirge Creme Börek Bıçağı 20 cm Siyah - 71082 ;
Creme Börek Bıçağı 20 cm ile kol börekleri, su börekleri, simitler ve açmalar kolaylıkla dilimlenecek ve afiyetle yenecek. Bu ürünümüzü sadece Türkiye'de değil, böreğin anavatanı olan Balkanlar'da da bir çok yerde görmek mümkün.
Profesyoneller İçin Pastacılık Ürünleri
•Pastacılık ve unlu mamüller sektörünün ihtiyaçlarına göre şekillendirilmiş geniş ürün yelpazesi
•Tüm ihtiyaçlara çözüm sunacak farklı boy ve kesici ağız yapısı alternatifleri
•PP enjeksiyon ve Alüminyum perçinli ABS gibi farklı sap seçenekleri
•Yüksek Karbonlu Paslanmaz Çelik
Creme Serisi Kimler İçin Üretildi?
1.Pastacı Şefler
2.Hamur İşleri Ustaları
Creme Serisi Ürün Çeşitleri
1.Pasta Paleti
2.Pasta Bıçağı
3.Spatula
4.Hamur Kazıyıcı
5.Pizza Küreği
6.Börek Bıçağı
7.Pizza Ruleti
8.Baklava Bıçağı
9.Hamur Bıçağı
Ürün Kullanım Kılavuzu
1. Saklama Talimatları:
Lütfen, bıçaklarınızı çocuklarınızın kesinlikle ulaşamayacağı yerde saklayınız.
2. Kullanım ve Bakım Talimatları:
Yeni satın aldığınız bıçakları, önce ılık sabunlu suyla temizlemek için sünger veya nemli bez kullanınız. Bıçaklarınızı lavaboda akan suyla durulayıp, sonrasında mutlaka kuru bezle kurulayınız.
Tazyikli su, yüksek sıcaklık ve ağır temizleyici kimyasallar, bıçağınızın ağız ve sap kısmını deforme edebileceği için kullanmayınız. Dolayısıyla, bıçaklarınızı elde yıkamanızı ve bulaşık makinesinde yıkamamanızı öneriyoruz.
Bıçaklarınızı kesinlikle kullanım amacı dışında konserve veya meşrubat kapağını açmak, vida sökmek, sert yüzeyleri delmek gibi amaçlar için kullanmayınız.
Bıçakların kesici ağız kısımlarında oluşabilen deformasyonun en büyük sebeplerinden birisi sert yüzey üzerinde kesim yapılmasıdır. Polietilen kesim levhalarını kullanmanızı öneririz. Böylece hem bıçaklarınızın ömrü uzayacak hem de en üst seviyede hijyen sağlamış olacaksınız.
Her kullanımdan sonra bıçaklar ve kesme levhaları temizlenmeli ve dezenfekte edilmelidir.
Masatla bilemeden önce bıçaklar temizlenmelidir. Masatlar manyetik olduklarından bıçak üzerindeki ufak metal parçalar çeliğe yapışmaktadır. Birkaç kullanım sonrasında çelik yüzey bez yardımıyla, ılık ve sabunlu su kullanarak temizlenmelidir. Ardından masat silinmeli, kuru bir şekilde kaldırılmalıdır
Bıçaklarınızı mutfak duvarına monte edebileceğiniz bıçak tutucu mıknatıslara yerleştirebilirsiniz. Böylece bıçaklarınız en iyi şekilde muhafaza edilecektir.
Ömrü dolan bıçağınızı direkt olarak çöpe atmamanızı, gazeteye iyice sardıktan sonra metal geri dönüşüm kutularına atmanızı öneririz.
3. Geri Dönüşüm Bilgilendirmesi:
Pirge bıçakları geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilmektedir. Geri dönüşüm kutularına atacağınız her bıçak, çeliği ve sapıyla geri dönüştürülebilmekte ve döngüsel ekonomi için değer üretmektedir.
Teknik Özellikler
Uzunluk - 200 mm.
Genişlik - 110 mm.
Kalınlık - 1 mm.
Çelik Kalitesi -1.4116
Namlu Tipi - Jilet Keskinliği
Çelik Menşei - Almanya
Çelik Grade - X50
Keskinlik - P
Paslanmazlık - Alman
Sap - Sağlam Plastik
Tasarım - Sade
Kullanım - Pastacılar