Pirge Paslanmaz Zırh 55 cm - 61085
Pirge Paslanmaz Zırh 55 cm - 61085 ;
Paslanmaz Zırh 55 cm ile etleri, sebzeleri ve baharatları ince ince doğrayıp harmanlayabilir, en lezzetli köfteleri, kebapları hazırlayabilirsiniz. Taze baharat ve yeşilliklerle güzel bir ezme salata için de size çok yardımcı olacaktır. Kategori sayfamızdan ihtiyacınız olan ölçüye karar verin ve hemen sipariş edin.
Profesyonelliğe İlk Adım
Özenle şekillendirilmiş, Buzul Isıl İşlemle Sertleştirilmiş, Yüksek Karbonlu Paslanmaz Çelik
Özel Alaşımlı Alman Çeliği ile Garantili Paslanmazlık
Ustalıkla Bilenmiş, Kolaylıkla Tekrar Bilenebilir Kesici Ağız
54 HRC Çelik Sertliği Sayesinde Daha Uzun Ömürlü Keskinlik
Hijyenik, Enjeksiyon Sap Montajı
Ergonomik PP Sap Yapısı ve Tasarımı ile Rahat Kullanım
Ürün Kullanım Kılavuzu
1. Saklama Talimatları:
Lütfen, bıçaklarınızı çocuklarınızın kesinlikle ulaşamayacağı yerde saklayınız.
2. Kullanım ve Bakım Talimatları:
Yeni satın aldığınız bıçakları, önce ılık sabunlu suyla temizlemek için sünger veya nemli bez kullanınız. Bıçaklarınızı lavaboda akan suyla durulayıp, sonrasında mutlaka kuru bezle kurulayınız.
Tazyikli su, yüksek sıcaklık ve ağır temizleyici kimyasallar, bıçağınızın ağız ve sap kısmını deforme edebileceği için kullanmayınız. Dolayısıyla, bıçaklarınızı elde yıkamanızı ve bulaşık makinesinde yıkamamanızı öneriyoruz.
Bıçaklarınızı kesinlikle kullanım amacı dışında konserve veya meşrubat kapağını açmak, vida sökmek, sert yüzeyleri delmek gibi amaçlar için kullanmayınız.
Bıçakların kesici ağız kısımlarında oluşabilen deformasyonun en büyük sebeplerinden birisi sert yüzey üzerinde kesim yapılmasıdır. Polietilen kesim levhalarını kullanmanızı öneririz. Böylece hem bıçaklarınızın ömrü uzayacak hem de en üst seviyede hijyen sağlamış olacaksınız.
Her kullanımdan sonra bıçaklar ve kesme levhaları temizlenmeli ve dezenfekte edilmelidir.
Masatla bilemeden önce bıçaklar temizlenmelidir. Masatlar manyetik olduklarından bıçak üzerindeki ufak metal parçalar çeliğe yapışmaktadır. Birkaç kullanım sonrasında çelik yüzey bez yardımıyla, ılık ve sabunlu su kullanarak temizlenmelidir. Ardından masat silinmeli, kuru bir şekilde kaldırılmalıdır
Bıçaklarınızı mutfak duvarına monte edebileceğiniz bıçak tutucu mıknatıslara yerleştirebilirsiniz. Böylece bıçaklarınız en iyi şekilde muhafaza edilecektir.
Ömrü dolan bıçağınızı direkt olarak çöpe atmamanızı, gazeteye iyice sardıktan sonra metal geri dönüşüm kutularına atmanızı öneririz.
3. Geri Dönüşüm Bilgilendirmesi:
Pirge bıçakları geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilmektedir. Geri dönüşüm kutularına atacağınız her bıçak, çeliği ve sapıyla geri dönüştürülebilmekte ve döngüsel ekonomi için değer üretmektedir.
Teknik Özellikler
Uzunluk - 550 mm.
Genişlik - 105 mm.
Kalınlık - 3 mm.
Çelik Kalitesi - 420
Namlu Tipi - Jilet Keskinliği
Çelik Menşei - Almanya
Çelik Grade - X45
Keskinlik - P+
Paslanmazlık - İspanyol
Sap - Sağlam Plastik
Kullanım - Şefler-Kasaplar-Profesyonel Tercih