Pirge Titan East Suşi Bıçağı - Yanagiba 30 cm - 12109
Pirge Titan East Suşi Bıçağı - Yanagiba 30 cm - 12109 ;
Titan East Suşi Bıçağı - Yanagiba 30 cm harika sarılmış suşilerin güzelce dilimlenmesi için tasarlanmıştır. Tek taraftan inceltilmiş güçlü çelik yapısı ve çok keskin ağzı ile parmaklarınızı koruyun. Dikkat bu ürün Sağ El ile kullanım için tasarlanmıştır.
•Japon Stili Bıçaklara Pirge Yorumu
•Japon ve Asya Mutfağı İhtiyaçlarına Göre Şekillendirilmiş Ürün Çeşidi
•Çelikle Sapın Birleşimini Sağlayan Dekoratif Plaka
•Hassas İnceltme İşlemleri Uygulanmış Yüksek Performanslı Paslanmaz Çelikler
•Özenle, 2 kez Bilenmiş ve Parlatılmış Kesici Ağız
•Doğal kök ceviz ağacı kullanılarak üretilmiş ergonomik saplar
•Titan East Serisi Kimler İçin Üretildi?
1.Uzak Doğu Mutfağı Şefleri
2.Gurme Mutfak Tutkunları
Ürün Kullanım Kılavuzu
1. Saklama Talimatları:
Lütfen, bıçaklarınızı çocuklarınızın kesinlikle ulaşamayacağı yerde saklayınız.
2. Kullanım ve Bakım Talimatları:
Yeni satın aldığınız bıçakları, önce ılık sabunlu suyla temizlemek için sünger veya nemli bez kullanınız. Bıçaklarınızı lavaboda akan suyla durulayıp, sonrasında mutlaka kuru bezle kurulayınız.
Tazyikli su, yüksek sıcaklık ve ağır temizleyici kimyasallar, bıçağınızın ağız ve sap kısmını deforme edebileceği için kullanmayınız. Dolayısıyla, bıçaklarınızı elde yıkamanızı ve bulaşık makinesinde yıkamamanızı öneriyoruz.
Bıçaklarınızı kesinlikle kullanım amacı dışında konserve veya meşrubat kapağını açmak, vida sökmek, sert yüzeyleri delmek gibi amaçlar için kullanmayınız.
Bıçakların kesici ağız kısımlarında oluşabilen deformasyonun en büyük sebeplerinden birisi sert yüzey üzerinde kesim yapılmasıdır. Polietilen kesim levhalarını kullanmanızı öneririz. Böylece hem bıçaklarınızın ömrü uzayacak hem de en üst seviyede hijyen sağlamış olacaksınız.
Her kullanımdan sonra bıçaklar ve kesme levhaları temizlenmeli ve dezenfekte edilmelidir.
Masatla bilemeden önce bıçaklar temizlenmelidir. Masatlar manyetik olduklarından bıçak üzerindeki ufak metal parçalar çeliğe yapışmaktadır. Birkaç kullanım sonrasında çelik yüzey bez yardımıyla, ılık ve sabunlu su kullanarak temizlenmelidir. Ardından masat silinmeli, kuru bir şekilde kaldırılmalıdır
Bıçaklarınızı mutfak duvarına monte edebileceğiniz bıçak tutucu mıknatıslara yerleştirebilirsiniz. Böylece bıçaklarınız en iyi şekilde muhafaza edilecektir.
Ömrü dolan bıçağınızı direkt olarak çöpe atmamanızı, gazeteye iyice sardıktan sonra metal geri dönüşüm kutularına atmanızı öneririz.
3. Geri Dönüşüm Bilgilendirmesi:
Pirge bıçakları geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilmektedir. Geri dönüşüm kutularına atacağınız her bıçak, çeliği ve sapıyla geri dönüştürülebilmekte ve döngüsel ekonomi için değer üretmektedir.
Teknik Özellikler
Uzunluk - 300 mm.
Genişlik - 35 mm.
Kalınlık - 3 mm.
Çelik Kalitesi - 1.4116
Namlu Tipi - Jilet Keskinliği
Çelik Menşei - İspanya
Çelik Grade - X50
Sertlik - 56 +
Keskinlik - A+
Paslanmazlık - Alman
Sap - Doğal Ahşap
Tasarım - Japon
Kullanım - -Ev Kullanımı